Disclaimer

Home • Extra • Disclaimer

Ik, Bram de Boer, ben de eigenaar van Graphix Development en stel deze website ter beschikking als informatief medium. Ondanks dat ik de grootst mogelijke zorg heb besteed aan de informatie op deze website, kan ik niet garanderen dat de informatie op deze website juist, volledig en actueel is.

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en kan niet worden beschouwd als professioneel advies. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie op deze website.

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website, noch voor enige andere schade die voortvloeit uit het gebruik of de onmogelijkheid om deze website te gebruiken.

De informatie op deze website kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Hoewel ik ernaar streef om deze website voortdurend beschikbaar te houden, kan ik niet garanderen dat de website op elk moment beschikbaar zal zijn of dat de website vrij zal zijn van fouten of defecten.

Links naar andere websites zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. Ik heb geen controle over de inhoud van deze websites en aanvaard geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het gebruik van deze websites.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en met het feit dat het gebruik van deze website geheel voor uw eigen risico is.

Mocht u vragen hebben over deze disclaimer, neem dan contact met mij op via de contactgegevens op mijn website.