Informatie

Home • Info

Algemene Informatie

Graphix Development is opgericht met intentie om particulieren en bedrijven te helpen met een geheel eigen branding te creëren. Zo help ik mijn klanten met het maken van designs, websites, video-edits en soms nog wat andere producten op aanvraag. De markt voor deze dienten tegenwoordig is erg groot maar Graphix Development richt zich dan voornamelijk op een bijzondere branding en relatief haalbare prijzen voor net startende ondernemers.

30+

Geslaagde
Projecten

4+

Jaren
Ervaring

8+

Development
Talen

6.000+

Besteedde
Uren

Bram de Boer

Hey, ik ben Bram, een 16 jarige ondernemer uit Assen.

Mijn hele leven ben ik al erg creatief, ik tekende veel, en maakte bouwsels met de gekste voorwerpen. Ook ben ik erg muziekaal aangelegd en is het spelen van piano iets waar ik aardig goed in ben. In 2018/2019 was ik erg actief op YouTube met het maken van grappige video's met uitgebreide edits. Voor deze YouTube video's had ik ook mooie designs nodig voor bijvoorbeeld thumbnails en ik ben gaan oefenen met het zelf maken hiervan. Nu tot op de dag van vandaag ben ik ook nog steeds bezig met designen.

In 2020/2021 brak COVID-19 ons land binnen en zorgde ervoor dat ik thuis moest blijven van school. Vanuit verveling ben ik begonnen met het maken van bots voor het platform Discord met de codeertaal Javascript. Na heel veel kennis te hebben op gedaan ben ik doorgegaan naar web/app development. Hierbij moet je denken aan HTML5, CSS3, Javascript, PHP, Java en een beetje C# voor game development en ik probeer deze kennis op dagelijkse basis te verbreden. Zo ben ik mij nu aan het verdiepen in frameworks zoals tailwind.css en React.js, waar ik in de toekomst veel meer gebruik van wil maken.

Graphix Development word helemaal door mij alleen beheert als hobby maar ook als plek om bij te verdienen en andere mensen te helpen, het is dus niet iets waar ik full-time mee bezig ben, want ik houd het graag als mijn hobby en wil het in de toekomst uitbreiden naar iets veel groters.

Mocht je nou nog persoonlijke vragen hebben voor mij kan je altijd contact met mij opnemen via [email protected] !

Development Ervaring

Naast designing en video-editing richt ik mij het liefst op development, denk hierbij aan het maken van websites, apps of andere projecten. Ik probeer daarom op dagelijkse basis mijn kennis te verbreden om zo nog meer te kunnen. Momenteel ben ik dan ook bezig met het leren van framework Taillwind of het software React.js zodat ik in de toekomste nog mooiere projecten kan maken.

De talen PHP, HTML5, CSS3 en Javascript gebruik ik meestal op dagelijkse basis, de andere development talen of progamma's worden soms gebruikt voor bepaalde dingen. Zo ben ik niet meer actief bezig met wordpress, alleen op aanvraag van een klant.

HTML5 Expert
CSS3 Uitgebreid
Javascript Uitgebreid
PHP Uitgebreid
Java Beginner
C# Beginner
Node.js Expert
Wordpress Basis

Designing & Video-editing Ervaring

Development is iets waar ik mij het meeste mee bezighoud, maar designing en video editing vind ik ook erg leuk om regelmatig te doen, hiermee ben ik ook ooit begonnen in 2018/2019. Designing heb ik al aardig wat ervaring mee, maar 3d design en dergelijke is iets waar ik me nog in wil gaan verdiepen. Het maken van logo's, banners, thumbnails, visitekaartjes en dergelijke heb ik vaak gedaan en ik heb daar ook al veel klanten erg gelukkig mee gemaakt, om precies te zijn zo'n 150+ klanten.

Video-editing is het eerste wat ik ooit geoefend heb, het maken van een grappig filmpje van de meest saaie beelen door het gebruik van foto's, video's en geluiden. Ook cinematic video's maken vind ik erg leuk, het mooi kunnen uitbeelden van een bepaald onderwerp met veel kracht door gebruik van muziek en goede color grading.

Photoshop Uitgebreid
Pixlr E Expert
Lightroom Basis
Davinci Resolve Uitgebreid
After Effects Beginner
Illustrator Basis