Vakantie is super belangrijk!

Home • Blog • Bekijk
Graphix Development - Blog
Geschreven op 19 Juli 2023

Een koud biertje, een heerlijke pizza of bakken in de zon, wie wilt dat nou niet? Veel mensen doen het, elk jaar in de zomervakantie even 2 of meer weken weg om tot rust te komen. Zo'n vakantie is dan ook echt heel simpel ingedeeld: slapen, ontbijten, zwemmen, spelletjes spelen, eten, drankje & chippie en dan slapen. Herken jij je vakantie hier een beetje in?

Tuurlijk zijn er ook mensen die heel avontuurlijk zijn en graag de wereld of de omgeving ontdekken. Zo gaan ze de hele dag aan de wandel en zijn op vakantie op de vetste plekken zoals IJsland of Canada bijvoorbeeld. 

Ondanks dat we vakantie elk jaar maar een normaal iets vinden is het wel heel belangrijk! Als je op vakantie bent het je vaak geen verplichtingen. Je bent niet bezig met werk, hoeft niet op bezoek bij familie, hoeft de planten niet water te geven of noem het maar op. Je komt dus tot rust! Het tot rust komen is een goede manier om je stress los te laten en daarna weer met nieuwe energie aan de bak te gaan, maar deze rust kan ook op andere manieren gebruikt worden.

Grote artiesten, filmmakers of andere bekendheden gebruiken zo'n vakantie juist voor het opdoen van ideeën en om in alle rust te kunnen na denken. Beeld je een situatie in waar je op een strand bedje zit met wat lekkers te drinken, aan de zee met je kladblok op schoot. Om je heen hoor je geluid van spelende kinderen met goede muziek ernaast, rustgevend toch? Door deze rustige omgeving krijgt je lichaam rust, en zal nu veel makkelijker kunnen werken aan nieuwe projecten!

Dus probeer het is, denk na over iets wat je thuis niet lukte en misschien lukt het op vakantie wel. Ik ga het zoiezo weer proberen dit jaar!

Fijne vakantie hé!

Nieuwste Blogs