Graphix development is officieel begonnen!

Home • Blog • Bekijk
Graphix Development - Blog
Geschreven op 03 Juni 2023

Het is zover, na bijna al langer dan één jaar ingeschreven te hebben gestaan als officieel bedrijf bij de Kamer van Koophandel is het eindelijk tijd om dan ook wat te gaan doen, Graphix Development is nu namelijk officieel actief op het ozomooie WereldWijdeWeb!

Maar wat gaat Graphix Development nou eigenlijk doen? 

Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met het online verkopen van producten zoals banners & logo's omdat ik hier veel vraag naar kreeg. Toen ik hiermee begon ging het al gauw heel goed en had ik per maand zo'n 20 klanten, een super aantal voor de sector waarin ik verkoop op mijn leeftijd. Toch merkte ik dat het niet echt officieel was, want het was nou eenmaal een beetje amateurswerk al zeg ik het zelf. Ook was verkopen aan officieële bedrijven lastig, vanaf toen was het mijn doel om mijn hobby om te zetten naar een officieel bedrijf.

Hier waren we dan, één jaar later in 2022 en ik had naast kennis over designing nu ook veel meer ervaring met development en video editing, vanaf toen begon ik dus echt te werken aan de verkoop van diensten. Na veel voorwerk en goed na te hebben gedacht vond ik het toen tijd om een bedrijf op te richten "Graphix Development". Op 14 juni 2022 besloot ik een afspraak te maken bij de Kamer van Koophandel en heb ik mijn eigen eenmanszaak gestart.

Nu het een officieel bedrijf geworden was merkte ik dat er veel bij kwam kijken en heb dus rustig de tijd genomen om alles op te zetten zoals website, social media, openbare projecten en nog vele malen meer. Na zo'n 10/11 maanden tijd is nu het moment dat Graphix Development officieel van start gaat. Zo kun je nu contact met mij opnemen om een product aan te vragen en openbare projecten zoals websites en dergelijke nu downloaden via de Github pagina!

Waar kan ik alles vinden over wat Graphix Development te bieden heeft?

Op de informatie pagina kan je alles vinden over de producten, openbare projecten en nog meer over de start van Graphix Development. Neem dus zeker een kijkje en kom nog meer te weten!

Bedankt voor het lezen en misschien kan ik jou binnenkort ook helpen met de maak van jouw producten!

Met vriendelijke groet,
- Bram de Boer

Nieuwste Blogs