Terug in de tijd

Home • Blog • Bekijk
Graphix Development - Blog
Geschreven op 08 Juni 2023

Graphix Development staat sinds 14 juni 2022 ingeschreven als officieel bedrijf, een grote stap dus. Toch is Graphix Development niet het begin van alles wat ik heb gedaan in het verleden, laten we terug gaan naar het begin, 25 mei 2017.

Ik (Bram) was toen bijna 10 jaar oud en zat vol creativiteit, dat heb ik ook altijd al gehad. Van tekenen bij de oppas tot het opstarten van een youtube kanaal. Op 25 mei maakte ik mijn eerste filmpje van hoe ik buiten met vrienden een paar snoepjes aan het eten was, lekker onzinnig dus. Toch begon er iets te gloeien in mij, ik wou meer en groter. In 2019 begon ik met het maken van top kwaliteit video's in mijn ogen, sketches. Deze sketches waren maar 5 minuten lang maar zaten bomvol goed doorgewerkte edits. Ook rond deze tijd begon mijn passie voor grafisch design, zo maakte ik mijn eigen thumbnails en logo's, wat niet bepaald goed ging eigenlijk.

Toch pakte ik door en maakte in 2020 een serie genaamd een leven met autisme, wat ging over hoe het is voor mensen met autisme om te leven in de huidige maatschappij, ik ben hiermee dan ook op tv, radio en andere news pagina's gekomen. Toch kon ik hier niet volledig mijn ei in kwijt en toen begon ik met development en het uitbreiden van mijn design kennis. Ik leerde al snel en kreeg binnen no-time allemaal bestellingen. Denk hierbij aan bekende tiktokkers, youtubers, minecraft servers, bedrijven en zo wel meer. Binnen een korte tijd werd kranten lopen als bij-baan overbodig en ging ik mij volledig focussen op de verkoop van producten online.

In 2022 ging ik zo goed dat ik goed kon sparen en dit geld te kunnen investeren, ik kocht een nieuwe laptop en andere accesoires om hiermee mijn productie te verhogen, totdat ik op een punt kwam dat ik besloot mij in te schrijven bij de kamer van koophandel om naar een grotere schaal te gaan. Ondanks dat ik stond ingeschreven ging ik eerst verder met het opdoen van extra kennis. Ik leerde nieuwe development talen, ging verder met het verkopen van designs en maakte meer video-edits. Tot op de dag van vandaag heb ik met veel groot heden gewerkt, projecten gehad die een bereik hadden van een max 500.000 mensen en werd mijn passie nog groter.

Hier sta ik dan, na langer dan 6 jaar is mijn eerste deel van mijn reis behaald, ik heb de basis vaardigheden goed onder controle en het is tijd om verder te gaan, op naar nog veel groters, op naar de toekomst!

Nieuwste Blogs