Graphix bestaat 1 jaar lang!

Home • Blog • Bekijk
Graphix Development - Blog
Geschreven op 14 Juni 2023

Ondanks dat Graphix Development pas sinds 3 juni 2023 officieel van start is gegaan met productie op het wereld wijde web is het toch een feit dat het bedrijf alweer 1 jaar bestaat! Maar hoe kan het nou dat er in het afgelopen scherm niks is gebeurd? Laat me je dat uitleggen.

Een bedrijf opzetten kost veel werk, meer dan ik ook voor ogen had gezien. Zo moet je een branding maken, dit is niet verplicht maar dit maakt je bedrijf uniek en opvallend. Ook is het normaal gesproken zo dat mensen die een bedrijf starten al hun designs, eigen website en video-edits laten maken door andere mensen, alleen ik heb alle ervaring om dit zelf te kunnen doen en heb daarom besloten niemand hiervoor in te huren. Het scheelt en geld, en het is ook nog eens goed voor mijn eigen kennis.

School was ook wel een dingetje

Naast alles opzetten qua branding en dergelijke wou ik ook de toekomst in werken, zorgen dat mijn bedrijf niet stil zou komen te liggen maar gewoon dagelijks actief, ondanks dat ik gewoon naar school ga. Ja, inderdaad, ik ga nog naar school! In 2019 ben ik begonnen aan mijn VMBO-TL, en vandaag, op 14 juni heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben! Het is dus tijd voor een stapje verder, en daarom ga ik in september beginnen met mijn opleiding MBO-4 Mediavormgeving, weer een stukje meer ervaring.

Eigenlijk vieren we vandaag 3 dingen

Dat klopt, naast het feit dat Graphix Development 1 jaar bestaat en ik vandaag te horen heb gekregen dat ik ben geslaagd is het ook nog eens mijn verjaardag! Hiep hiep hoera, Bram is 16 jaar geworden.

Ik ben dan misschien nog maar een jaar onderweg met mijn bedrijf maar ben al heel trots met wat ik tot nu toe al bereikt heb, dus op naar nog betere jaren!

Nieuwste Blogs