De toekomst van development!

Home • Blog • Bekijk
Graphix Development - Blog
Geschreven op 26 Juni 2023

Al bijna honderd jaar geleden in het jaar 1943 werd de eerste computer gebouwd tijdens de tweede-wereldoorlog. Er was toen nog niks om te doen op de computers, er waren geen progamma's, geen software en al helemaal niet het geen wat wij tegenwoordig het meeste gebruiken, het wereld wijde web. Toch is er nu van alles, zoals online shoppen, eten bestellen, doktersafspraken maken en het meest opkomende Artificial intelligence (AI).

Wat is Artificial intelligence?

Laat me je het zo makkelijk mogelijk uitleggen! Artificial intelligence is eigenlijk een soort robot die aan de hand van internet zichzelf dingen aanleert, maar ook aan de hand van mensen hun vragen en opdrachten. Stel we zouden zelf een eigen AI bouwen, en het eerste wat we aan de AI laten zien is een voetbal, hierbij leren wij de AI dat het object een voetbal heet. Als je dan ook nog informatie geeft van welke club de bal is, welk merk en dergelijke, zal hij dit onthouden voor de volgende keer dat hier naar gevraagd worden.

De AI weet zo veel dat hij beschikt over biljoenen stukjes data. Van de beste restaurants in jouw omgeving tot het maken van een login systeem met de codeertaal PHP. Inderdaad, het kan websites bouwen, maar er zit wel een zwaktepunt aan. AI is niet gemaakt om alles geheel custom te maken naar jou wens, en het kan ook niet gehele websites met 40+ pagina's genereren. Een AI haalt namelijk zijn codes uit zijn data die hij van het internet en andere mensen gekregen heeft.

Maar hoe kan ik dan het beste development gerelateerde dingen leren?

Heel simpel, Graphix Development heeft een github pagina waar door meerdere mensen aan gewerkt word. Hierop worden simpele projecten gezet zoals bijvoorbeeld hoe je een API maakt. Het voordeel hiervan is dat mocht je dit interessant vinden dan kan je contact opnemen met mij, en je eigen product aanvragen. De codes zullen dan naar jouw wens worden ingedeeld en gemaakt worden wat alles geheel custom maakt.

AI's kunnen dus veel dingen van de mens overnemen, maar nog niet alles!

Nieuwste Blogs